O nás

 

IRA’S BOXES

Vám každý den od pondělí do pátku uvaří a nachystá pět chutných jídel. Pro ty, co mají zájem, děláme vstupní individuální pohovor, kde Vám vše do detailu vysvětlíme a popřípadě upravíme Váš jídelníček, pokud máte na něco alergii nebo vyloženě nejíte.

Možnost vaření i na soboty.

Kdykoliv nás můžete kontaktovat s případnými dotazy, když si nebudete vědět rady. Podle potřeby můžete režim diety přerušit, pozastavit, odložit, samozřejmě bezplatně a o nic nepřijdete, nejpozději však 48 hodin předem, před začátkem přípravy na daný den!.

HISTORIE

Když jsem od jistého věku začala mít problémy s váhou, držela jsem různé diety, které vůbec nic nevyřešily, ba naopak nastal vždy jo-jo efekt s pár kily navíc. Tudy cesta nevedla. Přítelkyně mě přihlásila na tříměsíční kurz MUDr. I. Málkové, kde jsem začínala se zdravou výživou. Nesmírně mě to chytlo, a protože velmi ráda vařím, začala jsem se vzdělávat v tomto směru.
Měla jsem konzultace s internisty a začala jsem měnit stravovací návyky.

Česká kuchyně se pomalu měnila na středomořskou. Spousta zeleniny, ovoce, lehká masa, vyřazení tuků mimo olivového oleje. Pět denních jídel po třech hodinách na srovnání krevní hladiny cukru, v tom je tajemství zdravé redukce.

Po třech měsících jsem byla o 13 kilo lehčí, což strhnulo lavinu zájmu o mé vaření. Tak jsem doma začala vařit kamarádkám. Narůstalo to do velkého počtu, tak jsme se synem rozhodli, že otevřeme malý rodinný podnik s velmi pečlivým výběrem čerstvých, kvalitních a chutných výrobků. Kvalita je opravdu zajištěna i pohovory s klientem. Vymýšlením nových receptů a zkvalitňováním námi dodávaných služeb. Naše vize je a zůstane stejná. Nebudeme závodní jídelna, která chrlí jídla, ale podnik s jídelníčkem, na kterém si opravdu pochutnáte. Můžete porovnávat, možností v Brně je už hodně!

Suroviny

Všechna jídla připravujeme z čerstvých a kvalitních značkových surovin bez konzervantů a chemických přísad.

V jídelníčku je obsaženo dostatečné a vyvážené množství bílkovin, sacharidů, tuků, vitamínů, minerálních a stopových látek.

Jídla připravujeme převážně v konvektomatech, kde se pokrmy připravují v páře. Díky této úpravě si potraviny zachovávají důležité výživové látky, vitamíny, minerální a stopové prvky.

V případě dušených jídel používáme výhradně olivový olej,
a to v omezeném množství.